Trivago mainos nainen treffipalsta

trivago mainos nainen treffipalsta

Trivago nimenomaan mainostaa hotelleja, ei muuta. tosin voishan ne tuon naisen sijaan kokeilla miestä keimailemassa kameran edessä, siinä menis kyllä uskottavuus. Minä pystyn näkemään mainosta tuon naisen ohi ja ymmärtämään että saitti on juuri hotellihuoneen varaamista varten ja vaihtoehtoja riittää sekä köyhälle että rikkaalle. Mainos. Hakusana. Etusivu» Keskustelut» Oma planeetta» TOI TRIVAGO MAINOKSEN MIES ON NIIIIIN KUUMA D: Mainos. Mainos. Mun mielestä se nainen . Founded in , trivago is a global hotel search platform with approximately million hotels in over countries, 55 localized websites and apps in trivago mainos nainen treffipalsta

Trivago mainos nainen treffipalsta -

Jos pitää valita mies tai nainen, niin mies on sataviiskyt kertaa kiinnostavampi, joskin joskus on ollut lievää ihastumista johonkin naiseenkin. Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta. Ei mitää pitää vaa ottaa se mukaan. Trivago"-lausunnassa on äänenpainolla luotu dissonanssinen melodia - tai ei varsinaisesti melodia, koska kyse ei ole musiikista, mutta samoja lainalaisuuksia voi soveltaa puheeseen. Kyllä, olen tutkinut tätä mainosta. Mikä ton Trivago-mainoksen näyttelijän nimi on? Facebook Twitter WhatsApp. Tykkää (2) Tallenna. Vierailija. klo | Sama on siinä Luojan kiitos. Kuka on nainen trivago-mainoksessa? Onko trivagon tv-mainos tullut tutuksi? Mainoksessa esiintyvä sympaattinen nainen on suomalainen tv-, elokuva- ja teatterinäyttelijä Annika Poijärvi.

Trivago mainos nainen treffipalsta -

Keskustelu24 Suhteet Ihannenainen Hotelli Trivagon ihana mainosnainen Hotelli Trivagon ihana mainosnainen jos olisin lepakko 7. Ja vaikuttaa superkivalta seuralta.

Videos

trivago TV commercial

This entry was posted in Treffit Salo. Bookmark the permalink.

0 Responses to Trivago mainos nainen treffipalsta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *